Skip To Main Content

Bell Schedule

Monday/Tuesday/ Thursday/Friday

Period 1: 7:50 - 8:40 a.m. (50 minutes)
Period 2: 8:44 - 9:34 a.m. (50 minutes)
Period 3: 9:38: 10:28 a.m. (50 minutes)
Period 4: 10:32 - 11:22 a.m. (50 minutes)
Period 5: 11:26 a.m. - 12:56 p.m.* (90 minutes)
Period 6: 1:00 - 1:50 p.m. (50 minutes)
Period 7: 1:54 - 2:55 p.m. (51 minutes)

* Split between Family Advocacy, Intervention/Extension, and Grade Level Lunch

Wednesday

Family Advocacy: 7:50 - 8:00 a.m. (10 minutes)
Period 1/2: 8:04 - 9:03 a.m. (59 minutes)
Period 3/4: 9:07: 10:06 a.m. (59 minutes)
Period 7/6: 10:10 - 11:09 a.m. (59 minutes)
5th Hour: 11:13 a.m. - 12:55 p.m.* (102 minutes)
 

* Split between Lunch, Xello, Second Step, and Groups/Clubs

2 Hour Delay Schedule 

  • FA(AM)            9:50-10:00 

  • Hour 1/2         10:04-11:03

  • Hour 5 (FA)     11:07-12:50

  • Lunch

  • Hour 3/4          12:54-1:53

  • Hour 7/8          1:58-2:55